Julebord og firmafest hos Wallmans Oslo

Alle trenger Noe å glede seg til!

Alle trenger 

Noe å glede seg til!

Det kan nok virke litt fjernt for mange å tenke på julebord og firmafester akkurat nå, men kanskje er det nøyaktig det du og kollegene dine trenger?

Med et morsomt event i kalenderen får de ansatte noe å glede seg til. I tillegg gjør slike event også at man føler seg sett, ivaretatt og verdsatt, noe som igjen øker motivasjonen og samholdet på arbeidsplassen.

Mange har vært på hjemmekontor gjennom det siste året og savner å gjøre noe hyggelig sammen med kollegene igjen. 

Samtidig er du som bedriftsleder antageligvis like opptatt av smittevern som oss på Wallmans. Sammen kan vi komme frem til gode tiltak for å gjennomføre et trygt arrangement.

Vi har gode avbestillingsbetingelser. 

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og en uforpliktende befaring:

sales@wallmans.com eller 23 22 65 90

Visste du AT… 

… vi er en av de få restaurantene/lokasjonene
i Oslo med plass til 500? 

Dere kan ha stedet for dere selv med eget innhold,
eller en middag med Wallmans show.

Legger du arrangementet til Wallmans, kan du være helt trygg på at alle smitteverntiltak blir fulgt – og at ingen forlater festen uten et stort smil om munnen!

Og, kanskje det aller beste: du som er i arrangementskomiteen kan også nyte kvelden til det fulle! Vi kan ta oss av alt fra A-Å. 

Fjorårets store event så kanskje slik ut?

Slik kan årets store event bli!

Hos Wallmans får du alt på et sted!

HOS WALLMANS FÅR DU
ALT PÅ ET STED!

Hos Wallmans får du alt under ett tak: kule lokaler med atmosfære, bar, god mat, vakter, underholdning og teknikk. I tillegg får du tildelt en egen prosjektleder som sørger for at arrangementet blir nøyaktig slik dere ønsker.

Kom til dekket bord

Vi tar oss av meny, pynting av lokalet, servering og ikke minst rydding, så kan du og kollegene dine lene dere tilbake og nyte en minneverdig kveld. 

Men det at vi kan fikse alt, betyr ikke at du ikke kan være med å bestemme og påvirke arrangementet! Hos har du stor valgfrihet og mange muligheter til å skreddersy en uforglemmelig fest. 

FORRYKENDE SHOW!

Vi har et komplett show – og det får du helt uten ekstra kostnad!

Velg alle shownumre fra showet, eller plukk ut de du ønsker. Ønsker du annen underholdning, har vi tilgang til andre artister via vårt nettverk – vi er fleksible, og artistene våre er profesjonelle og allsidige.

Vår eventplanlegger bistår deg, 

slik at ditt event blir perfekt!

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Send mail til sales@wallmans.com
eller fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg!

Salongen – vårt dinnershow konsept

Salongen er det største lokalet vi har og er et fullt utstyrt eventlokale med alt som trengs av lyd/lys og bilde. Salongen har hele tre barer; én i fojaéen og to inne i selve lokalet. Det har flere platåer slik at alle ser godt. Det er mulig å leie lokalet på dag- og kveldstid.

I tillegg til å bli brukt som showlokale og nattklubb, blir salongen også brukt til større, lukkede eventer. Vi har blant annet hatt Grand Travel Award, TVNorge, Tv3, ANFO, Meny og Sponsor- og eventprisen, Reitan og Dominos hos oss.

Hva med å arrangere en prisutdeling i løpet av kvelden, hvor dere blant annet kårer den beste selgeren, den mest positive eller den ivrigste arbeidshesten? Vi i Wallmans har lang erfaring med å arrangere fester og julebord for firmaer, og hjelper deg gjerne med å planlegge en kveld de ansatte sent vil glemme.

Leie av hele salongen:
Priser fra 600,- til 3000,- pr person avhengig av hva man velger å inkludere:

Muligheter:

Show

Standard pakke av alt teknisk utstyr, lys/lyd

Konsertlyd tilpasset ditt event

Scenelys

Trådløse mikrofoner

Mat og drikke

Serveringspersonell

Spesial teknikk

Lyd/lys scene Tekniker

DJ / Konferansier

Vakter

Projektor og duk

Oppdekning etter ønske

m.m.

Fra 85 – 585 sittende gjester

Opptil 700 stående gjester

Oslos største restaurant med eget kjøkken, to barer, lounge, scene, foaje og garderobe.

Skap en unik og intim opplevelse hos Wallmans

Hvis du ønsker å overraske kollegene dine med noe litt annerledes, og kanskje mer intimt, har vi vårt eget chambre separée med plass til 100 stående eller 50 sittende gjester. Lokalet, som vi har kalt Turbinen, har lang historie og masse sjarm. Her kan vi også åpne dørene, slik at du og kollegene dine kan nyte synet av fossen utenfor.

Også her er det mulighet for musikalske innslag fra en eller flere av artistene våre – og med egen bar, matservering og projektor passer det perfekt til mindre sosiale sammenkomster.

Vi bistår selvfølgelig med planlegging, pynting av lokalet, teknikk og matservering – og tilpasser rettene etter deres ønsker.

Leie av Chambre Separée:
fra kr. 9 000,- inkl. mva.

Inkludert i prisen:

Projektor og duk

Standardmøblering

Ikke inkludert i prisen:

Mat og drikke

Serveringspersonell

Spesial teknikk

Teknikker / DJ

Vakter m.m.

Fra 15 – 50 sittende gjester

Opptil 100 stående gjester

Passer til mindre kurs, konferanser, julebord og liknende

Menyene baseres på sesongens beste råvarer og DERES ønsker

Menyene baseres på sesongens beste råvarer og DERES ønsker

Vi tar oss av meny, pynting av lokalet, servering og ikke minst rydding, så kan du og kollegene dine lene dere tilbake og nyte en minneverdig kveld. 

Vi tar oss av meny, pynting av lokalet, servering og ikke minst rydding, så kan du og kollegene dine lene dere tilbake og nyte en minneverdig kveld.

Vi tilbyr en lekker 4-retters middag laget av sesongens beste råvarer

Vi tilbyr spektakulære drinker og et rikholdig vinkart

Vi er et av Oslos best utstyrte teknikkparker og lyd og lys, og har egen teknikker til disposisjon

Wallmans er proffeSJONELLE på fest og arrangementer og vet godt hvor tidkrevende planleggingsfasen kan være. Akkurat derfor kan du sette ut deler eller hele ansvaret til oss – helt avhengig av hva du har tid og lyst til!

Vi tar oss av meny, pynting av lokalet, servering og ikke minst rydding, så kan du og kollegene dine lene dere tilbake og nyte en minneverdig kveld.

Hva med å arrangere en prisutdeling i løpet av kvelden, hvor dere blant annet kårer den beste selgeren, den mest positive eller den ivrigste arbeidshesten? Vi i Wallmans har lang erfaring med å arrangere fester og julebord for firmaer, og hjelper deg gjerne med idéer til en kveld de ansatte sent vil glemme.

Start planleggingen nå med å booke en fremtidig dato

Selv om vi befinner oss i en rar og uforutsigbar tid, er heldigvis én ting helt sikkert: Alt vil bli bra, og vi vil snart kunne samles igjen, mer eller mindre slik som før. I mellomtiden kan du jo starte å planlegge neste firmafest eller julebord, så får både du og kollegene dine noe gøy å se frem til!

Starter du planleggingen nå, unngår du at det plutselig blir fullbooket, pluss at du får god tid til å tenke gjennom ting som budsjett, plassering i lokalet, underholdning, matservering og invitasjoner.

Vi er proffe på fest og arrangementer og vet godt hvor tidkrevende planleggingsfasen kan være. Akkurat derfor kan du sette ut deler eller hele ansvaret til oss – helt avhengig av hva du har tid og lyst til!   

Kick off

Velg et utradisjonelt sted til ditt arrangement!

Hvorfor ikke holde kick-off i nye og mer spennende omgivelser? Eller hva med årsmøter og avslutninger?

Vi tilpasser også vår underholdning og meny. Produktlanseringer, moteshow, kick off, konferanser – vi har arrangert det meste.

Du kan velge mellom å booke hele salongen, en liten avdeling eller et chambre separee hos oss, og vi gjør alt klart til dere kommer. La oss ta oss av det praktiske, slik at du konsentrere deg om å forberede programmet for kick-off’en.

Du kan leie Wallmans både på dagtid og kveldstid.Faglig innhold om dagen – show og middag på kvelden.

Vi kan også komme til et annet lokale et annet sted i Norge, med vårt «Wallmans on Tour» ensemble.

Julestemning på Wallmans!

I november og desember pynter vi salongen med juledekorasjoner og lager en ekstra lun stemning.

Overrask dine ansatte med en opplevelse de sent vil glemme!

Legger du julebordet til Wallmans Oslo, serverer vi deg ikke bare en nydelig flerretters meny i vår egen restaurant, men du får også underholdning til julebordet. Det beste av alt? Du slipper å forflytte deg en meter.

Våre egne artister serverer en luksuriøs flerretters meny, i tillegg til å levere et show og underholdning du ikke finner noe annet sted i Norge. Vi garanterer julestemning!

Konferanse – en uforglemmelig opplevelse hos Wallmans!

Wallmans Salonger Oslo tilbyr noe helt unikt for deg som konferansearrangør.

Lokalene er inspirerende og utradisjonelle, men allikevel sentralt beliggende i Oslo. Vi kan tilpasse våre lokaler etter deres ønskemål og det finnes gode muligheter å dele opp i mindre grupper. Alt av AV-utstyr dere trenger for presentasjoner og lignende finnes på plass.

Vi kan tilby en hel dag med konferanse inkludert måltider og avslutte dagen med 4-retters middag hvor dere underholdes og serveres av våre artister. Etter showet tar nattklubben over.

Vi viser dere gjerne rundt og forteller om mulighetene til konferanser, seminarer, møter og produktpresentasjoner for mindre grupper og helt opp til ### personer.

Fikk du lyst til å starte planleggingen av neste julebord eller firmafest?

Ta kontakt i dag, så setter vi i gang!

Send mail til sales@wallmans.com
eller fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg!

Vi tar smittevern på alvor!

Hos Wallmans er det fullt mulig å arrangere trygge og morsomme firmafester og julebord – det handler bare å justere rammene rundt arrangementet. Vi har bordservering, god plass, egen smittevernsvert som vasker flater gjennom kvelden og ekstra vakter som også passer på at alt foregår som det skal.

Vi har god erfaring med å tilrettelegge for smittevern, og har tilpasset showet og serveringen til å gi optimalt smittevern og optimal opplevelse. 

Vi vet ikke hvordan Oslo ser ut med tanke på smitte fremover, men vi har fått klare indikasjoner på at Oslo skal åpnes opp igjen frem mot sommeren, og ser for oss ytterligere lettelser fra august.

Skulle myndigheten bestemme at vi ikke kan gjennomføre et planlagt arrangement, kan dere selvsagt avlyse eller flytte arrangementet.